Openingstijden tijdens de Corona periode

Het beachseizoen loopt van 27 maart 2021 t/m 30 september 2021

De beachvelden zijn geopend op onderstaande tijden.

Tijdens deze uren kan er door leden van vv Volta vrij gespeeld worden (controle en handhaving is mogelijk).
Buiten deze tijden mag er (voorlopig) niet vrij gebeached worden. In verband met de coronamaatregelen zijn er doordeweeks trainingen. Ivm de avondklok is de eindtijd voor het beachen 20:15 uur, zodat er tijd is om op te ruimen en op tijd weer thuis te zijn.

Als de situatie verandert zullen er mogelijk meer dagen en uren vrijkomen om vrij gebruik te maken van de Beachvelden.

Buiten schoolvakanties:
Zaterdag en zondag  van 11:00 uur tot 20:15 uur

Tijdens de schoolvakanties:
Zaterdag en zondag van 10:00 uur tot 20:15 uur

Buiten deze tijden mag er niet gebeached worden!

Voor het vrije gebruik van de velden dienen de velden gereserveerd te worden. Dit kan door de instructies te volgen die de leden van vv Volta ontvangen aan het begin van het beach seizoen per mail ontvangen. Na reservering krijg je een code waarmee de sleutel kan worden afgehaald op het voor leden bekende adres. Bij de reservering wordt je naam genoteerd waarmee je op dat moment ook verantwoordelijk wordt voor het naleven van de afspraken zoals opgenomen in het  "Protocol Verantwoord Sporten Volta"

Na gebruik lever je de sleutel ook weer zelf in. Je geeft de sleutel niet door aan iemand anders!

Volleybalvereniging Volta. Correspondentieadres: Botter 32-14, 8243 KJ   LELYSTAD, KvK 39069664