Het adres van de sporthal
Grietenij 22-06
8233 BZ Lelystad
Protocol aangepast 
28-01-2022
Het protocol ivm de Corona maatregelen is aangepast en op de Covid-19 pagina te vinden. Versoepelingen voor Volta 
27 januari 2022

Tijdens de persconferentie van 25 januari jl. zijn er wederom een aantal versoepelingen op de coronamaatregelen bekend gemaakt die invloed hebben op de sport. Kort gezegd: er is weer meer mogelijk. 

Dit heeft gevolgen voor het volleyballen in de hal. Hieronder hebben wij dit kort voor eenieder opgesomd:
  • De competitie start per direct weer, dus pak de wedstrijdschema’s er weer bij. Wel blijft de Nevobo soepel in het geval dat teams niet kunnen spelen i.v.m. corona. Let op! Dit betekent ook dat er wedstrijden (op het laatste moment) kunnen uitvallen. Houd het wedstrijdschema goed in de gaten. 
  • Publiek bij wedstrijden en trainingen is weer toegestaan. Zij moeten 1,5 meter afstand van elkaar houden op de tribune en in de sporthal. Tevens is een CoronaToegangsBewijs (ook wel: CTB of QR-code) verplicht om de tribune te kunnen betreden. Om 22:00 uur dienen alle toeschouwers de sportaccomodatie verlaten te hebben. 
  • Gezien de beperkte ruimte in de Rietlanden moeten wij het thuispubliek, tot onze grote spijt, verzoeken voor nu niet te komen kijken in de hal. Er is aangegeven dat er gecontroleerd gaat worden op naleving van de regels. 
  • Ook voor sporters vanaf 18 jaar is het CoronaToegangsBewijs verplicht bij deelname aan de sport. Er is alleen een uitzondering voor vrijwilligers die voor uitoefening van hun functie in de hal dienen te zijn. Tevens dienen ook sporters 1,5 meter afstand te houden, behalve bij uitoefening de sport. 
  • Het dragen van een mondkapje is verplicht in de gehele sportaccommodatie. Alleen tijdens het beoefenen van sport mag deze worden afgezet. 
Het nieuwe coronaprotocol is binnenkort beschikbaar en zal op de website geplaatst worden. Hier staan alle regels en adviezen verder uitgewerkt. Lees deze goed door als je weer gaat volleyballen in de hal.  


Verenigingsondersteuners
21-01-2022
Het bestuur is bijzonder blij dat wij mogen aankondigen dat Herman en Willemien, onze oud-voorzitters, zich in een nieuwe rol blijven inzetten voor onze vereniging. 

Herman en Willemien krijgen de functie van verenigingsondersteuner. 

Dit betekent concreet dat zij onder andere het vrijwilligersbeleid binnen Volta gaan oppakken, op zoek gaan naar sponsoren en samenwerkingen onderhouden en aangaan met partners in Lelystad (bijvoorbeeld in het Sportplatform).

Daarnaast pakken zij de functie als wedstrijdsecretariaat op. 

Herman en Willemien zijn te bereiken op het mailadres verenigingsondersteuner@vvvolta.nl en hopelijk snel weer, als de maatregelen het toelaten, in de volleybalhal.  

Met vriendelijke groet,
Het bestuur  
Zaalwacht schema vanaf 28 januari
21-01-2022
In afwachting van de nieuwe Corona Maatregelen hebben we alvast het zaalwacht schema geupdate, ervan uitgaande dat we vanaf 28 januari weer mogen volleyballen. 

Kijk dus even wanneer jouw team aan de beurt is en wat de aangepaste verantwoordelijkheden zijn voor de zaalwacht. 


Vanaf 15 januari kan er weer getraind worden!
14-01-2022

Tijdens de persconferentie van vanavond is aangekondigd dat er vanaf 15 januari weer door iedereen gesport mag worden. Dit geldt voor zowel de binnen als de buitensport. Voor sporters vanaf 18 jaar blijft het coronatoegangsbewijs verplicht.

Deze versoepeling betekent dus dat ook bij Volta de trainingen weer kunnen starten!

We kunnen niet wachten iedereen weer snel te zien in de zaal. Mocht je inmiddels vergeten zijn wanneer en hoe laat je moet trainen dan kun je het actuele trainingsschema hier terugvinden.

Wedstrijddagen

Omdat het voorlopig niet is toegestaan om wedstrijden tegen andere verenigingen te spelen hebben we op de vrijdagavonden en zaterdagmiddagen extra ruimte om te volleyballen. We zullen komende week kijken op welke manier we deze ruimte op een goede manier kunnen gebruiken. 

Aangezien het kort dag is hebben we voor morgen besloten om trainingen mogelijk te maken volgens het schema van begin december toen we ook op de zaterdagen hebben getraind. 
Mocht je als team, en dit kunnen we ons voorstellen aangezien het erg kort dag is, niet kunnen trainen meldt dit dan aan de andere teams. Wellicht is er dan een ander team dat jullie plek wil overnemen. We gaan er van uit dat jullie hier onderling prima uitkomen. 

Het bestuurTrainers gezocht!

10-01-2022

Beste allemaal,

Een poosje terug hebben we een oproep voor diverse trainers geplaatst. Voor een deel is er invulling gegeven. Voor de MA3 en MA4 zijn we echter nog steeds dringend op zoek naar een trainer. Je staat niet alleen voor de groep, want voor beide team is al wel een assistent trainer. 
  • MA3 – trainer (coach) - speelt 3e klasse en traint op maandag én woensdag van 18:00 uur tot 19:30 uur
  • MA4 – trainer – is een instroom team nieuwe A en B jeugd mixed jongens / meiden en traint op maandag en woensdag van 18:00 uur tot 19:30 uur
Deel deze oproep svp in jouw netwerk zodat ook deze teams kunnen trainen zodra dat weer mag! 
Groet,
vv Volta JeugdTC  
Teamindeling jeugd 2e helft seizoen
06-12-2021

De eerste helft van het seizoen is door de recente Corona maatregelen helaas abrupt beëindigd. Hoe de tweede helft van het seizoen zal starten weten we nog niet, we gaan ervan uit dat het conform schema half januari zal zijn. 

De JeugdTC is in ieder geval bezig met de nodige voorbereidingen. Daarbij horen ook de team indeling voor de 2e helft van het seizoen. Via deze link kom je bij de PDF, (voor de ABC en DEF jeugd) waarin je kan lezen in welk team jij zit. Aangezien er dit jaar geen competitie meer is, is deze indeling per direct van kracht. De eerst volgende training in januari 2022 zal dus in deze teamsamenstelling zijn. 

Als er vragen of opmerkingen zijn kan je die per mail sturen naar: jeugdtc@vvvolta.nl 
Groet,
Ylonka, Diana, Esmay, Jeroen en Erik
Vv Volta JeugdTC  


  
Persoonlijk dankwoord Herman en Willemien
18-11-2021
Lieve VOLTA volleyballers,
Donderdag 11 november namen Herman en ik afscheid als voorzitter van VOLTA. Na acht jaar vonden wij het tijd om het stokje over te dragen zodat er een frisse wind door het bestuur en de club kan waaien.

Tijdens de goedbezochte ALV werden wij verrast met van alles: toespraakjes, een film, cadeaubonnen, uitnodigingen, bloemen, een T-shirt, teveel om op te noemen. Eigenlijk veel te gek allemaal maar zeer gewaardeerd en erg lief!

Nee, wij gaan de club niet verlaten. Jullie zullen ons regelmatig tegenkomen in de sporthal bij wedstrijden want zeg nou zelf: wat is een vrijdagavond of zaterdagmiddag zonder volleybal?

Weet dat wij met liefde voorzitter waren van VOLTA in goede en wat minder goede tijden. Het huidige bestuur is capabel om verder te gaan en heeft met Danny vd Scheer vast en zeker een goede voorzitter in huis, hij is in elk geval van een versere generatie en daar kunnen jullie mee vooruit!

Nogmaals hartelijk dank en wij koesteren de mooie herinneringen! 
Herman van Haarlem en Willemien Ribbers


Danny van der Scheer nieuwe Voorzitter
14-11-2021
Tijdens de ledenvergadering van 11 november is Danny van der Scheer, speler van H1 en al meer dan 20 jaar lid van Volta, verkozen tot onze nieuwe voorzitter. 

Herman en Willemien dragen na 8 jaar gezamenlijk voorzitterschap, het stokje, of eigenlijk, het tasje over aan Danny. 

Namens alle leden van vvVolta, Herman en Willemien, hartelijk bedankt voor jullie inzet en toewijding aan onze vereniging. 
Danny heel veel succes de komende jaren. Volleybalspeeltuin bij vv Volta  

30-09-2021

Alle jongens en meiden van 3 tot 6 jaar kunnen kennismaken met (volley) balsport bij volleybalvereniging Volta. 

Elke maandag van 17.15 uur tot 18.00 uur zijn er spelletjes met en zonder bal, goed voor alle balsporten en voor het bewegen in de breedste zin. 

Lees meer


Afscheid Volta Vriend Reggie

28-09-2021
Vrijdagavond, 24 september 2021, net voor de wedstrijd Volta heren 1 tegen het Arnhemse Aetos (3-1) hebben we afscheid genomen van Reggie, voormalig beheerder van het Sportbedrijf Lelystad. 
Groot Volta applaus voor hem vanwege zijn betrokkenheid, klantgerichtheid en positiviteit. 

Een vriend van Volta! 
  Clubheld in het zonnetje gezet
24-09-2021 
Opnieuw een Voltalid als clubheld in het zonnetje gezet. Nancy Van Iperen vanwege haar inzet voor de club en haar betrokkenheid bij heel veel clubzaken.
Ik voel me erg thuis bij Volta. Een gezellige club actieve mensen. Het begeleiden van jeugd bij de beginselen van het volleyballen geeft me veel energie en voldoening. Niet alleen de volleybal technische kant, maar ook het aanleren hoe je in een team kan samenwerken met verschillende niveaus en karakters vind ik erg leuk om te begeleiden en mee te maken. Verder is Volta voor mij meer dan zomaar een sportvereniging, de meeste van mijn vrienden heb ik via volleybal ontmoet, zelfs nog een vriendin waar ik ooit mee in het team zat toen ik zelf net begon met volleyballen...in 1987.


Kijk voor meer Clubhelden op onze Clubhelden pagina 


De DEEN Sponsor Actie is voorbij! 
Volta krijgt cheque van € 500,- 

06-09-2021 

De laatste DEEN Sponsor Actie is afgesloten. 
Iedereen bedankt voor het inzamelen en doneren van de sponsormunten. 

Herman van Haarlem  
De Zandhappers Volta Kampioen Beachvolleybal
29-08-2021

Op zaterdag 28 augustus 2021 werd het Klaverblad Beach Volleybal toernooi bij Volta gespeeld. 
Ondanks een 70% neerslag voorspelling, hebben we, zonder regen, met af en toe heerlijk zonnetje, het beachtoernooi kunnen spelen. 
8 teams, wisselend van 2 tot max 4 spelers gingen de strijd aan. 
Na 7 wedstrijden was er een nipte overwinning voor de Zandhappers (Rick, Thimo, Timo en Viggo) met 6 gewonnen wedstrijden, gevolgd door Untamed (Marcel & Tom) & Muppets (Joost & Daniel), beide met 5 gewonnen wedstrijden. 

Een geslaagde, gezellige, sportieve middag, zeker voor herhaling vatbaar!

Proeftraining weer mogelijk voor alle leeftijden

31 mei 2021

Vanaf 5 juni is het weer mogelijk om alle leeftijdsgroepen twee proeftrainingen aan te bieden. 

Dus, ben je nog geen lid van Volta en wil je kennis maken met volleybal en onze vereniging, vraag dan een proeftraining aan! We nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken. 
Volta in top 10 Volleybalclub van Nederland!

28 mei 2021

Nadat onze vereniging een mooie tweede plaats heeft behaald in de strijd om Sportclub van het jaar in de gemeente lelystad, staat Volta in de top 10 van volleybalclubs met het meest aantal stemmen en daarmee nog in de race voor de verkiezing Volleybalclub van het jaar in Nederland te worden!
Professionals kiezen nu een top 3. Aan de hand van een pitch op 9 juni wordt de uiteindelijke winnaar bepaalt. 

Graag delen we een aantal motivaties van leden waarom onze vereniging Club van het jaar moet worden: 

Onze club wordt Club van het Jaar 2021 omdat
- Het is in deze moeilijke periode voor zaalsporters gelukt met behulp van veel vrijwilligers en trainers om onze beachvolleybalvelden vroegtijdig in te inrichten en trainingen te verzorgen binnen de richtlijnen van de overheid, soms met lage temperaturen en in stromende regen. Daarnaast zijn alle leden de club trouw gebleven en zijn er nieuwe initiatieven gestart waaronder een doelgroepenaanpak. Volta is betrokken vanaf het allereerste begin van het Lelystadse Sport - en vitaliteitsakkoord. Om de belangen van alle sportaanbieders in Lelystad beter op de kaart te zetten tov gemeente, bestuur en Sportbedrijf heeft Volta het Sportplatform Lelystad geïnitieerd. Inmiddels zijn 33 sportaanbieders die deelnemen. De wethouder Sport heet inmiddels dit platform geaccepteerd als overlegpartner.
- Het de beste en leukste club ever is en de mensen die daar werken verdienen het! 

- In deze tijd is het gelukt zoveel mogelijk leden aan het sporten te houden. Binnen mocht het niet maar met behulp van veel vrijwilligers en trainers zijn onze beachvolleybalvelden vroeger dan andere jaren ingericht en kon er getraind worden binnen de richtlijnen van de overheid. Respect voor de spelers die met lage temperaturen en regen aan het sporten waren. Alle leden bleven de club trouw.

- Volta is een club waar sportiviteit en gezelligheid hand in hand gaan. We willen winnen en zo hoog mogelijk eindigen in de competitie, maar er is ruimte voor iedereen om op zijn eigen niveau om mee te doen en het leuk te hebben. Een vereniging waar mensen er elkaar accepteren en respecteren. Kortom een club om trots op te zijn en waar we met plezier komen sporten.   Uitslag Kleurwedstrijd DEF-jeugd 

17 maart 2021

Afgelopen weken hadden de kinderen van de DEF groep de kans om met een mooie kleurplaat een GALA volleybal te winnen. 
Na het beoordelen van de ingezonden tekeningen kunnen we jullie bekend maken dat de winnaars van de Volta DEF kleurwedstrijd zijn:  
Van harte gefeliciteerd Shannon en Tamara! 
De prijs komt zo snel mogelijk naar jullie toe.Lelystad in beweging  

12 maart 2021
Sportplatform Lelystad heeft als missie de verbindende factor te zijn tussen enerzijds alle sportaanbieders in Lelystad, waarbij kennis gedeeld wordt en samenwerking gestimuleerd. Anderzijds tussen de sportaanbieders en de gemeente Lelystad, waarbij de sport bijdraagt aan een constructief dialoog en een adviserende rol heeft.


Steun Volta met je online bestellingen
23 februari 2021

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan Volta, zonder dat het jou een cent extra kost!
Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Volta ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Tevens kan je bij diverse webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan Volta. En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je Volta ook sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via SponsorKliks op deze website.


Ook Hoofdsponsor Klaverblad blijft Volta trouw

15 februari 2021

Als vereniging kunnen we niet zonder sponsoren, zeker in deze moeilijke periode voor ondernemers en verenigingen. We zijn verheugd om het fantastische nieuws ontvangen te hebben dat ook Klaverblad verzekering ons de komende 4 jaar blijft sponsoren. 

Hartelijk dank hiervoor!Shirtsponsor Perspectief blijft

22 januari 2021


Verkeersschool Perspectief blijft shirtsponsor Volta!! 
Veel dank dat Perspectief onze vereniging blijft steunen in deze voor ondernemers pittige tijd.

Wil je je rijbewijs halen voor auto of motor en ben je zelf, of een van je kinderen lid van Volta, lees dan onderstaande aanbieding die nog steeds geldig is en waar al vele mede volleyballers met succes gebruik van hebben gemaakt. 


Ledenkorting bij Perspectief voor vv Volta

Haal je rijbewijs voor de auto of motor bij Verkeersschool Perspectief en profiteer van 10% korting. 

Leden van Volta en de ouders van jeugdleden krijgen 10% korting op alle pakketten voor de auto en motor. Dat betekent een korting van zo’n 100 tot 250 euro!! Voor de auto heb je de keuze uit een lespakket en een compleet pakket. Voor de motor hebben we pakketten van 10, 16, 22 of 28 praktijklessen inclusief alle praktijkexamens.

Klik op het logo van Verkeersschool Perspectief voor alle informatie.


Nieuwe rubriek ... Uit de oude doos        

24 november 2020  -  In deze nieuwe rubriek halen we leuke en bijzondere herinneringen op uit de afgelopen jaren. 

Heb jij oude foto's hebt met een verhaal of team foto's met namen, mail die dan naar website@vvvolta.nl. We zullen deze dan zo snel mogelijk plaatsen.

KIik hier voor de eerste momenten uit het verleden

Zomeravond Volleyballen in je eigen wijk!  

15 augustus 2020  - Volleybalvereniging Volta is enthousiast ondertekenaar van het Sportakkoord Lelystad. Dit houdt in dat zoveel mogelijk mensen in onze stad gaan bewegen en actief zijn met elkaar. En de sport, volleybal, komt naar je toe! Bij Volta kun je een net en ballen lenen om op gras in je eigen wijk te volleyen. KOST NIKS! Dus vraag je familie, buren, verdere buren en ga een avondje of middag lekker ballen met zijn allen! Grasveldjes genoeg in onze stad!! Bel voor een afspraak naar 06-30120904 

Daarnaast biedt volleybalvereniging Volta iedereen, vanaf 6 jaar, twee gratis proeftrainingen !!!


Sport- & Vitaliteitsakkoord Lelystad verbindt 

25 juni 2020    - Het Lelystadse Sport- & Vitaliteitsakkoord is een feit. Wethouder John van den Heuvel en de verschillende partners hebben online hun handtekening gezet. Een van deze partners is Volta! 

Het Sport- & Vitaliteitsakkoord verenigt alle sportaanbieders, maatschappelijke organisaties en bedrijven in Lelystad die deze ambitie onderschrijven.

Het Sport- & Vitaliteitsakkoord is tot stand gekomen in nauw samenspel met sport- en beweegaanbieders, zorg- en preventiepartners, onderwijsinstellingen en lokale ondernemers. In de periode januari – juni 2020 zijn diverse brainstormsessies met relevante partijen gehouden, waarvan de laatste drie vanwege de corona lockdown ‘on-line’. En juist nu, tijdens deze bijzondere periode, hebben we elkaar hard nodig. Samenwerken vergroot de veerkracht van de stad en creëert een nieuw zelfbewustzijn. 

Lelystad Next Level bundelt deze ambities in een uitdagend programma. Het Sport- & Vitaliteitsakkoord grijpt aan op thema’s als vitaal ondernemerschap en sociale veerkracht. Inzet op een gezonde leefstijl is niet alleen nu nodig om de weerstand te verhogen, maar dient ook als hefboom voor Lelystad Next Level. Sport en bewegen geeft plezier, verbetert de vitaliteit van inwoners en die van de stad als geheel. In Nederland wordt nu slechts € 12,5 miljard uitgegeven aan preventie, versus € 94,4 miljard aan zorg. Dit moet anders! Uit onderzoek naar de kansen voor Lelystad blijkt dat elke euro die geïnvesteerd wordt in sport en bewegen nu al € 2,46 aan maatschappelijke waarde oplevert. ‘Preventie via sport en bewegen betekent ‘gezondheidswinst’ voor ons allemaal. Investeren in bewegingsstimulering draagt bij aan de doelstellingen van het Sociaal Domein en kan helpen tekorten terug te dringen. Het Sport- & Vitaliteitsakkoord wil het vliegwiel zijn om deze transitie op gang te brengen, door te bewijzen dat preventie loont. 

Zie ook dit  bericht in de Flevopost  waarin onze voorzitter aan het word komt. Wil je het  Sport- & Vitaliteitsakkoord ook zelf lezen, dat kan, klik op naast staand plaatje.

Sportkampioenen Lelystad        

7 maart 2020  - Het was zaterdagmiddag volle bak bij de huldiging van de Lelystadse sportkampioenen van 2019 in het Agora Theater. Er waren zoveel kampioenen dat ze bijna niet met zijn allen op het podium pasten. 

De feestelijke huldiging in het bomvolle theater werd voorafgegaan door een swingende parade door de stad onder begeleiding van een brassband. Voor Volta waren dames 1, meisjes B en CMV niveau 2 en 4 aanwezig.Tariefstijging binnensportaccommodaties

5 maart 2020  - Onlangs hebben wij de leden laten weten dat er een tariefsverhoging wordt doorgevoerd door het Sportbedrijf. vv Volta is de laatste tijd hierover, samen met andere verenigingen, in gesprek gegaan met het Sportbedrijf. Een samenvatting van hetgeen besproken is terug te lezen in  deze brief  van het Sportbedrijf aan de verenigingen.

Wij kunnen jullie melden dat Volta positief is over de bereidheid van het Sportbedrijf naar de verenigingen te luisteren. We moeten nog afwachten wat de aangepaste annuleringsregeling concreet voor Volta gaat betekenen. Ook de gevolgen van de verschoven ingangsdatum van de prijsverhoging moet nog met de leden besproken worden. Dat de verenigingen nu mee mogen praten over de uitvoering van het sportbeleid in onze stad is door ons goed ontvangen.

Het bestuur


Bert Werner krijgt een kerstpakket van Omroep Flevoland          

19 december 2019     - Omroep Flevoland heeft een van haar rijkelijk gevulde kerstpakketten weg gegeven aan Bert Werner. Volta en een camera waren erbij. Klik op deze  link  om de beelden te bekijken.


Nationaal Sportakkoord     

3 oktober 2019    - De minister van Sport, de gemeenten en de sportbonden hebben de handen ineen geslagen. Samen met de provincies, tal van maatschappelijke organisatie en bedrijven is er een Nationaal Sportakkoord gesloten. Dat is voor het eerst in de geschiedenis! De ondertekenaars willen er voor zorgen dat mensen blijven sporten. Door verenigingen te versterken en kinderen weer meer en beter te laten bewegen. Iedereen betrekken bij sport. Dan kan de sport bijdragen aan een gezond Nederland en aan een samenleving die zich een voelt. Volta ondersteunt het Lelystadse sportakkoord!  

Waarom een Nationaal Sportakkoord?

De motorische vaardigheid van kinderen is afgenomen. Er zijn groepen mensen die nooit sporten. Sportaccommodaties staan te vaak leeg. Niet iedereen weet zich respectvol te gedragen langs de lijn of op de tribune. En de klassieke sportvereniging komt verder onder druk te staan door minder leden en vrijwilligers. Als het aantal sporters in ons land afneemt, heeft dat ook gevolgen voor de topsport. We (Rijksoverheid, Gemeenten, NOC-NSF en verenigingen) willen er daarom voor zorgen dat mensen blijven sporten. Door aanbieders te versterken en kinderen weer meer en beter te laten bewegen. Door de sportaccommodaties aantrekkelijker en toegankelijker te maken. Dan betrekken we iedereen bij sport. Angry Birds winnen Zomeravond competitie 2019 

6 juli 2019 - Na vele jaren was de zomeravond competitie weer terug bij vv Volta. We kijken terug op drie zeer sportieve en gezellige avonden waarin 16 teams streden om de felbegeerde titel "Volleybal kampioen van Leystad 2019". De Angry Birds mogen deze titel een jaar lang dragen en ontvingen hun prijs uit de handen van Elly van Wageningen, wethouder Sport van de Gemeente Lelystad. Van Harte gefeliciteerd!

Veilig Sport Klimaat

19 mei 2019 - Samen naar een Veiliger Sportklimaat (VSK): is dat nodig in de volleybalsport? Gelukkig vinden er in het volleybal inderdaad weinig incidenten plaats. Dat willen we met elkaar uiteraard graag zo houden. Daarom is het goed om als vereniging te blijven werken aan een positieve sfeer en cultuur op de club, met actieve en betrokken leden. Volta volgt hierbij de Nevobo. De Nevobo heeft een programma ontwikkeld om verenigingsbestuurders, trainers/coaches, begeleiders en scheidsrechters te ondersteunen bij dit belangrijke thema binnen de sport. Klik hier voor meer informatie over de modules van Veilig Sport Klimaat en overige thema’s die te maken hebben met sportplezier.
Volleybalvereniging Volta. Correspondentieadres: Botter 32-14, 8243 KJ   LELYSTAD, KvK 39069664
Uwilthosting.nlHosting en CMS door Uwilthosting.nl