Volta kleding

Hieronder vind je de voor onze vereniging verplichte en aanbevolen wedstrijdkleding.
Het shirt is gemaakt van COOLMAX en is “custom made”, wat wil zeggen dat het speciaal en alleen voor Volta is ontworpen.

Senioren & ABC Jeugd
Al onze spelers en speelsters zijn verplicht in het clubtenue hun wedstrijden te spelen. Ieder competitie spelend lid dient zelf het clubtenue aan te schaffen.
Het clubtenue bestaat voor alle leden uit een shirt (dames en heren model) en een bijpassende blauwe broek (dames en heren model).
Het shirt wordt bedrukt met een rugnummer en op de borst het logo van Volta en ook het nummer (klein).
Voor de libero is het shirt (alleen via Volta kleding - niet in de clubshop) in contra kleuren beschikbaar.

Recreanten

De recreanten spelen in eigen kleding.
Uiteraard kunnen recreanten wel het vv Volta tenue bestellen. Dat wordt dan uitgeleverd zonder rug- en borstnummer.
In plaats daarvan zal er op de rug de website van vv Volta worden vermeld.

D,E & F Jeugd
Voor de D, E en F jeugd heeft Volta shirts welke per seizoen, tegen een kleine vergoeding, aan deze jeugdleden ter beschikking worden gesteld.
De vergoeding zal jaarlijks € 12,- zijn en in vier termijnen bij de incasso van de contributie worden geïncasseerd.
Bij in ontvangst name van het shirt zal een borg van € 15,- moeten worden voldaan (middels een incasso) welke na inlevering weer terug zal worden gestort mits er geen schade aan het shirt is ontstaan. ( Zie voorwaarden )
De shirts van de D, E en F jeugd hebben geen rug- en borstnummer.
In plaats daarvan zal er op de rug de website van vv Volta worden vermeld.
Voor deze jeugd is er ook niet de verplichting om het wedstrijdbroekje aan te schaffen. Volta stelt dit echter wel op prijs. Voor ouders van de D, E en F jeugd leden die dat willen bestaat wel de mogelijkheid om, i.p.v. met een shirt van de club te spelen, een shirt te kopen voor hun kind.

De tenues worden geleverd door Duijn Teamsport uit Zwaag.
Bestellen van het clubtenue en andere (niet verplichte) clubkleding gaat via de  clubshop . Bestellen via deze webshop levert alle Volta leden een korting van 10% op de (normale) winkelprijs.
Let op: dit geldt niet voor het wedstrijdshirt. In de prijzen zoals vermeld in de webshop is deze korting reeds verrekend.
De bestelling kun je betalen met iDeal en zal via de post worden thuisbezorgd. De webshop zal regelmatig worden geupdate.
De volgende artikelen zullen bijvoorbeeld te bestellen zijn: Volta tenue, trainingspak, inspeelshirt, sweater, sokken, sporttas, knie beschermers, bidons en een kadobon.
Trainingspakken, tassen, inspeelshirts e.d. zullen altijd zijn voorzien van het vv Volta logo.
Naar believen is het mogelijk om een naam mee te laten drukken (tegen meerprijs).
De tas en kniebeschermers worden standaard voorzien van je naam.

Prijzen:
Voor de actuele prijzen wordt verwezen naar de clubshop

Voor vragen kunnen jullie contact opnemen met de kleding commissie, welke bestaat uit Ylonka Jesterhoudt en Erik Rombout. Zij zijn per mail te bereiken door HIER te klikken

Volleybalvereniging Volta. Correspondentieadres: Botter 32-14, 8243 KJ   LELYSTAD, KvK 39069664