Bestuur

Hieronder stellen de bestuursleden zich voor:

Wil je een bestuurslid per mail bereiken? Klik dan op de foto.

Danny van der Scheer (Voorzitter)
Ik ben Danny van der Scheer en al mijn gehele leven woonachtig in het mooie Lelystad. Bij Volta ben ik voor de meesten (hopelijk) ook geen onbekende. Ik volleybal 19 jaar, met een pauze van 1 jaar, bij Volta, beginnende op het eerste niveau bij (destijds) de mini’s tot nu al 10 jaar bij heren 1. Daarnaast ben ik jaren lid geweest van de materiaalcommissie en trainer geweest van diverse DEF- en jeugdteams. De laatste jaren heb ik een stapje terug gedaan om meer andere dingen naast het volleybal te kunnen doen. 

Toen ik vanuit het bestuur gevraagd werd of ik interesse had om voorzitter te worden hoefde ik niet lang te twijfelen. Ik wil graag weer bijdragen aan onze vereniging. Een vereniging die volop in ontwikkeling is en betrokken is bij vele mooie sportieve ontwikkelingen in onze stad. Het bestuur heeft de afgelopen jaren veel werk verricht om de vereniging te krijgen waar het nu staat. Ik wil graag helpen om dit verder naar een ‘next level’ te brengen. Want sport is leuk en belangrijk voor de gezondheid en vitaliteit van mensen en volleybal is dit in het bijzonder. Dat wil ik graag laten zien voor onze leden en toekomstig leden. 


 
 

Jolanda van Dijk (Vice-Voorzitter)

Ik kijk er ontzettend naar uit om als vice voorzitter voor Volta aan de slag te gaan. Een mooie, bloeiende vereniging die er weer zin in heeft na twee jaar Corona. Het zou mooi zijn als we weer mooie nieuwe stappen met elkaar kunnen zetten zodat de volleybalsport zich verder kan ontwikkelen en de vereniging een nog sterkere verbindende schakel wordt tussen de leden. Daar draag ik vanuit mijn nieuwe rol graag mijn steentje aan bij.

Voor wie mij nog niet kent, ik ben Jolanda van Dijk, geboren in Kampen en woon sinds 2010 in Lelystad met mijn drie kinderen. Na jaren met veel plezier zelf gespeeld te hebben, wil ik nu graag in een andere rol betrokken zijn bij de vereniging. Ik zal in de aankomende periode (opnieuw) kennismaken met alle teams en regelmatig in de hal te vinden zijn. Hopelijk tot gauw en benader me gerust met vragen, zorgen en ideeën.

 
 
 
 
 
 Vacature (Secretaris)Dennis Jesterhoudt (Penningmeester)
Mijn naam is Dennis Jesterhoudt. Hoewel ik zelf geen volleybal speel, zullen een aantal mensen mij wellicht kennen als vader van Sylvana en Esmay (thans spelend in de dames 1). Ik ben getrouwd met Ylonka. 

Voor degenen die mij nog niet kennen: In mijn dagelijkse werkzaamheden ben ik doordeweeks te vinden bij Wolter Koops Logistics in Zeewolde in de functie van concern controller. Hier ben ik verantwoordelijk voor alles wat met de financiën te maken heeft, voor zowel de Nederlandse als de buitenlandse vestigingen. 

Toen mij door een aantal leden werd gevraagd om de taak op mij te nemen om Laurien als penningmeester op te volgen, was de keuze toch snel gemaakt. Wie wil er nu niet als vrijwilliger bij deze mooie volleybalvereniging actief zijn? Ik kijk er dan ook naar uit om jullie penningmeester van de vereniging te mogen zijn en mee te helpen aan een mooie toekomst voor de vereniging en de leden. 

Hebben jullie vragen, wil je iets weten, dan kunnen jullie mij uiteraard altijd mailen.
Jacco Borsch (Bestuurslid Technische Commissie)

Mijn naam is Jacco Borsch en sinds november 2022 weer toegetreden tot het bestuur van Volta. Dit keer als bestuurslid Technische Zaken (TZ). Ik ben sinds mijn 7e jaar verbonden aan Volta en zijn voorganger United. Ik deed en doe van alles binnen de club, van zaalwacht en het draaien van kantinediensten tot speler, trainer en coach van het eerste herenteam en van scheidsrechter in de regiodivisie tot voorzitter van deze vereniging.  

Een technische commissie (TC) is enorm belangrijk binnen een vereniging. Spelplezier bij, ontwikkeling van en uitdaging voor leden staan of vallen veelal bij de beslissingen die de TC neemt. Als bestuurslid TZ wil ik de link zijn tussen het bestuur en de TC. Ik wil werken in een omgekeerde hiërarchische piramide waarin leden bovenaan staan en het bestuur de fundering vormt: faciliterend voor de mooie groep mensen die nu de TC vormt. Hopelijk kan ik bijdrage aan de groei, in alle opzichten, van onze mooie vereniging. 

Heb je ideeën of wil je ook iets bijdragen (klein of groot): weet me te vinden!  
 
 
 
 

Schema van aftreden:
De bestuursleden zitten in het bestuur voor de in onderstaande tabel genoemde periode:


Wie doet wat

Naast deze bestuursleden en de trainers, coaches en scheidsrechters, zijn er binnen vvVolta nog een heleboel andere vrijwilligers actief met het organiseren van alle activiteiten die nodig zijn om onze vereniging te laten bestaan.  

Op de pagina Wie doet wat, vind u het overzicht. 

Er zijn nog een aantal vacatures vrij. Bij interesse, graag een berichtje naar een van de bestuursleden. 


Volleybalvereniging Volta. Correspondentieadres: Botter 32-14, 8243 KJ   LELYSTAD, KvK 39069664
Uwilthosting.nlHosting en CMS door Uwilthosting.nl