Hieronder stellen de bestuursleden zich voor:

Wil je een bestuurslid per mail bereiken? Klik dan op de foto.

Danny van der Scheer (Voorzitter)
Ik ben Danny van der Scheer, 25 jaar oud en al mijn gehele leven woonachtig in het mooie Lelystad. Bij Volta ben ik voor de meesten (hopelijk) ook geen onbekende. Ik volleybal 19 jaar, met een pauze van 1 jaar, bij Volta, beginnende op het eerste niveau bij (destijds) de mini’s tot nu al 10 jaar bij heren 1. Daarnaast ben ik jaren lid geweest van de materiaalcommissie en trainer geweest van diverse DEF- en jeugdteams. De laatste jaren heb ik een stapje terug gedaan om meer andere dingen naast het volleybal te kunnen doen. In het dagelijkse leven ben ik werkzaam bij de Flevolandse Regionale OntwikkelingsMaatschappij Horizon als projectmanager en ben ik fractieassistent in de Lelystadse gemeenteraad.

Toen ik vanuit het bestuur gevraagd werd of ik interesse had om vicevoorzitter te worden hoefde ik niet lang te twijfelen. Ik wil graag weer bijdragen aan onze vereniging. Een vereniging die volop in ontwikkeling is en betrokken is bij vele mooie sportieve ontwikkelingen in onze stad. Het bestuur heeft de afgelopen jaren veel werk verricht om de vereniging te krijgen waar het nu staat. Ik wil graag helpen om dit verder naar een ‘next level’ te brengen. Want sport is leuk en belangrijk voor de gezondheid en vitaliteit van mensen en volleybal is dit in het bijzonder. Dat wil ik graag laten zien voor onze leden en toekomstig leden.

Ik draag aan dit alles graag mijn steentje bij als vice-voorzitter van Volta!.

Arjan Prins (Secretaris)
Mijn naam is Arjan Prins, Op 3 maanden na heb ik altijd in Lelystad gewoond. Inmiddels is dat dus al 39 jaar.
Ooit ben ik bij de jongens B van Pugna begonnen met volleyballen en eigenlijk pas eind vorig seizoen gestopt.
In al die jaren heb ik verschillende teams gespeeld waarbij het ene jaar uiteraard leuker was dan het andere.

Ik ben getrouwd met Diana en heb twee zonen, Jasper en Martijn. Jasper is inmiddels aan het volleyballen bij de F-jeugd en ik heb er goede hoop op dat ook ik Martijn zover ga krijgen.
Om nu elke zaterdag langs een koud en nat voetbalveld te staan zie ik eigenlijk niet zitten…….

In het dagelijks leven ben ik ontwerpleider kunstwerken bij VolkerRail in Utrecht.
Nee, we hebben het dan niet over kunstwerken (zoals bijvoorbeeld in de musea) maar over bruggen in (snel)wegen en spoorwegen, kunstwerken genoemd.
De afdeling waarvoor ik werk, houdt zich vooral bezig met de renovatie van grote stalen bruggen voor Rijkswaterstaat en ProRail.
Mijn taak is er voor te zorgen dat, voordat het werkelijke werk buiten start, er een duidelijk ontwerp ligt wat zonder problemen en vertragingen kan worden uitgevoerd.

De aankondiging van het oude bestuur te stoppen heeft mij afgelopen zomer aan het denken gezet over een eventuele rol binnen een nieuw bestuur.
Tijdens de bijeenkomst, een topinitiatief van Simon en Mark, heb ik de knoop voor mezelf doorgehakt.
De grote opkomst en de wil van de meeste aanwezigen die avond om iets te willen gaan doen voor de vereniging gaven voor mij de doorslag mezelf als kandidaat bestuurslid aan te melden.
Ik ben er van overtuigd dat wanneer we het enthousiasme en de betrokkenheid, die er was tijdens die bijeenkomst, en ook de latere ledenvergadering kunnen vasthouden, het ons moet lukken om van Volta weer de volleybalvereniging van Lelystad te maken waar iedere volleyballer zich thuis voelt.

Laurien Hoekstra (Penningmeester)
Wil je weer penningmeester worden was de vraag. Ja, het antwoord. Dus na een termijn van drie jaar en een pauze van 2,5 jaar ben ik sinds mei 2019 weer de penningmeester van Volta.
Ook al heb ik zelf nog nooit gevolleybald, ik ben een fan van de sport. Om te kijken.
Ik woon in Lelystad, heb een aantal familieleden die volleyballen (niet bij Volta) en werk 36 uur per week.
In mijn werk houd ik mij bezig met cijfers. Graag zet ik mijn kundigheid in voor het beheren van de financiën van Volta.

Hans van Rooijen (Bestuurslid Technische commissie)

Mijn naam is Hans van Rooijen. Mij is gevraagd om een stukje te schrijven over mijzelf. Ik hou er niet zo van om iets over mij zelf te schrijven, ik ben meer iemand die de dingen uitvoert of daar bij helpt. Dat is ook wat ik wil doen bij Volta: luisteren, bespreken en dan met de hele TC uitvoeren. Werken met een team dat gemotiveerd is en zich in zet voor volleybal lijkt mij een leuke uitdaging. Ik ben enige jaren voorzitter TC van een korfbalvereniging geweest. Deze sport heb ik ook zelf beoefend en tegelijkertijd gevolleybald, uiteindelijk heb ik gekozen om alleen te gaan volleyballen.

Zelf train ik mee met recreanten 3 en geef ik training aan recreanten 2. Dit doe ik al enige tijd met veel plezier. Ook speel ik regelmatig recreantentoernooien.

Als je vragen hebt schroom niet en stuur zo snel mogelijk een mail of spreek mij aan als ik in de zaal ben.

Schema van aftreden:
De bestuursleden zitten in het bestuur voor de in onderstaande tabel genoemde periode:

Wie regelt wat

Naast deze bestuursleden zijn er binnen vvVolta, naast de trainers, coaches en de scheidsrechters, nog een heleboel andere vrijwilligers actief met het organiseren van alle activiteiten die nodig zijn om onze vereniging te laten bestaan.

Op de pagina Wie regelt wat, vind u het overzicht. Er zijn nog een aantal vacatures vrij. Bij interesse, graag een berichtje naar een van de bestuursleden.

Volleybalvereniging Volta. Correspondentieadres: Botter 32-14, 8243 KJ   LELYSTAD, KvK 39069664