VOLTA CLUBHELDEN

Volta beschikt over een aanzienlijk aantal vrijwilligers. Leden en soms ook hun familie die klaar staan om de club draaiende te houden en om waar nodig extra te helpen. Dat zijn onze clubhelden. Op deze pagina zetten we regelmatig iemand in het zonnetje.

Wil jij ook iemand voordragen, laat dat dan weten aan iemand van het bestuur.

November 2020: Erik Rombout
Vandaag had ik de eer om Volta clubheld te mogen worden. Een bijzonder moment omdat ik thuis tijdens de online ALV “overvallen” ben. Vandaag na 7 jaar gestopt als vice-voorzitter. Een periode waarin ik met liefde en plezier voor Volta op bestuurlijk niveau bezig geweest. Begonnen toen het vorige bestuur er mee stopte. We hebben veel opnieuw opgebouwd. Hoogtepunten (als ik dat zo mag noemen) waren voor mij een nieuwe website, een nieuw tenue, de hele nieuwe invulling van de organisatie (commissies e.d.) maar ook dat de vereniging financieel weer helemaal gezond is. Het is soms tijd om ook andere leuke dingen te gaan doen, zowel werk als privé. Dat moment is voor mij nu aangebroken. Maar ik ga niet weg bij Volta.

Dus wat mij betreft geen afscheid. Ik blijf spelen in H3 en betrokken bij de jeugd TC en voorlopig zal ik ook de website nog beheren. Zie jullie weer in de zaal !!!

Oktober 2020: Diana Prins
......

November 2019: Marten Koole
Volta heeft een grote rol gespeeld in mijn (nog vroegere) jeugd. Ik ben begonnen bij de DEF en heb alle fases doorlopen, tot en met (welgeteld) één basisplaats in Heren 1. Iets terugdoen voor de club en de leden is een kleine moeite. Ik doe dat graag en hoop dat anderen ook aansluiten. Vele handen maken immers licht werk!

September 2019: Lisette Bakker-Schuhmacher

Weer een Volta Clubheld. Dit keer Lisette als dank voor al het werk voor de club, maar met name het werk als vertrouwenspersoon! Zelf zegt ze bescheiden het gewoon leuk te vinden en ook vanwege de raakvlakken met haar werk.

Mei 2019: Joke Veldman
Joke Veldman clubheld! Wie kent haar niet? Bijna alle jeugdleden zijn bij Joke in de CMV jeugd begonnen. Gedreven, vaak op de achtergrond, Volta hart en blij als mensen (vooral de jeugd) plezier beleven aan de volleybal sport.

April 2019: Roy Vogel
Clubheld Roy Vogel. Lang betrokken bij het Lelystadse volleybal als speler, trainer en coach. Hij vindt het fantastisch om Volta dames 1 en de jongens C te trainen en te coachen. Het plezier hierin telt voor hem het meeste.

Maart 2019: Louis Huissen
Louis heeft een grote rol binnen het volleybal in onze stad vervult. Nu vooral aan de slag voor Volta als scheidsrechter.

Februari 2019: Tim Bais
Als 8-jarig jongetje is Tim begonnen bij United. Nu, bijna 21 jaar verder, heeft Volta veel betekend voor Tim en kan hij niet meer zonder. Volta zit in zijn bloed en hij draagt de club een warm hart toe. Of het nou zelf spelen is of training geven, Tim doet het met plezier. Training geven aan de jeugd vind ik ontzettend leuk. Leuk om jeugd op te leiden en beter te zien worden. Daarnaast geef ik met heel veel plezier training aan dames 5, omdat het een enorm gezellig en leuk team is.

Januari 2019: Roelanda Brizic-Esselink
Roelanda is al heel lang vrijwilliger van het Lelystadse volleybal. Zelf geeft ze aan Volta als een familie te voelen en voor haar was het daarom logisch iets voor de club te doen

December 2018: Bert Werner
Bert heeft een lange bijdrage geleverd in het Lelystadse volleybal. Zelf zegt hij dat hij het fantastisch vind, als trainer van veel teams, mensen spelplezier te bezorgen en vooral ook beter te laten volleyballen.