Missie & Visie

Er is geen betere plek dan Flevoland, met zijn wijdse blik, om over de missie en visie van onze vereniging na te denken.
Het bestuur ziet voor Volta een aantal kernwaarden; verbinden, presteren en genieten door synergie en respect voor elkaar.
Kortom een vereniging van mensen die sport willen beoefenen als onderdeel van onze samenleving met al zijn diversiteit.


Van bijvoorbeeld een achterstand terugkomen tot winst kan alleen door een goede teamsynergie met positieve coaching en vooral ook de bereidheid eigen belang niet voorop te stellen. Tijdens de wedstrijden van onze Volta teams op onze wedstrijddagen zie je dit gebeuren. Geniet ook van onze recreanten die teamsport willen beoefenen gewoon omdat ze het leuk vinden. Zie ook het opkomend beachvolleybal. Een tak van onze volleybalsport die nog flink kan groeien in Lelystad. 
 
Onze jeugd maakt een geweldige groei door. Met hulp van heel veel goedwillende vrijwilligers lukt het onze jeugdspelers met plezier te laten sporten. Een toekomst gericht op talentontwikkleing verdient veel investering. Het bestuur ziet ook de uiteindelijke prestatie als één van onze doelen. Met een team zo ver mogelijk groeien naar het kampioenschap en promotie.

Volta wil niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst de volleybalsport structureel verankeren in de Lelystadse samenleving. Volta wil zoveel mogelijk mensen laten genieten van het volleybal. Of het nu actieve spelers zijn in de zaal of buiten tijdens het beachvolleybal, trainers, toeschouwers, scheidsrechters etc.

De missie van Volta:
Volta is een bindende factor op het gebied van volleybal in al haar facetten in Lelystad. Zij maakt volleybal in brede zin voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk door een op maat gesneden aanbod van mogelijkheden zowel recreatief en/of competitief.
Voor de jeugd wil Volta een vereniging zijn waarin je kunt leren volleyballen en samenspelen.
Volta is ook een vereniging met teams die willen winnen en zo hoog mogelijk willen eindigen in de competitie. Een goed draaiend winnend team is voor onze vereniging een boegbeeld met een positieve uitstraling op de rest van de vereniging, een team om trots op te zijn!

Volleybalvereniging Volta. Correspondentieadres: Botter 32-14, 8243 KJ   LELYSTAD, KvK 39069664
Uwilthosting.nlHosting en CMS door Uwilthosting.nl