Kleding

Hieronder vind je de voor onze vereniging verplichte en aanbevolen wedstrijdkleding.
Het shirt is gemaakt van COOLMAX en is “custom made”, wat wil zeggen dat het speciaal en alleen voor Volta is ontworpen. In het Kledingplan van vv Volta zijn alle details te lezen, hieronder staan de meest belangrijke zaken vermeld:

 

Senioren & ABC Jeugd

Al onze spelers en speelsters zijn verplicht in het clubtenue hun wedstrijden te spelen. Ieder competitie spelend lid dient zelf het clubtenue aan te schaffen. Het clubtenue bestaat voor alle leden uit een shirt (dames en heren model) en een bijpassende blauwe broek (dames en heren model). Het shirt wordt bedrukt met een rugnummer en op de borst het logo van Volta en ook het nummer (klein). Voor de libero is het shirt (alleen via Volta kleding – niet in de clubshop) in contra kleuren beschikbaar.

Recreanten

De recreanten spelen in eigen kleding. Uiteraard kunnen recreanten wel het vv Volta tenue bestellen. Dat wordt dan uitgeleverd zonder rug- en borstnummer. In plaats daarvan zal er op de rug de website van vv Volta worden vermeld.

.

D,E & F Jeugd

Voor de D, E en F jeugd heeft Volta shirts welke per seizoen, tegen een kleine vergoeding, aan deze jeugdleden ter beschikking worden gesteld.
De vergoeding zal jaarlijks € 12,- zijn en in vier termijnen bij de incasso van de contributie worden geïncasseerd.
Bij in ontvangst name van het shirt zal een borg van € 15,- moeten worden voldaan (middels een incasso bij de eerstvolgende contributie inning) welke na inlevering weer terug zal worden gestort mits er geen schade aan het shirt is ontstaan (zie bijlage C Kledingplan)

De shirts van de D, E en F jeugd hebben geen rug- en borstnummer. In plaats daarvan wordt er op de rug de website van vv Volta worden vermeld. Voor deze jeugd is er ook niet de verplichting om het wedstrijdbroekje aan te schaffen. Volta stelt dit echter wel op prijs.

Voor ouders van de D, E en F jeugd leden die dat willen bestaat wel de mogelijkheid om, i.p.v. met een shirt van de club te spelen, een shirt te kopen voor hun kind.

.

Webshop

De tenues worden geleverd door Duijn Teamsport uit Zwaag.

Bestellen van het clubtenue en andere (niet verplichte) clubkleding en volleybal artikelen gaat via de clubshop. Bestellen via deze webshop levert alle Volta leden een korting van 10% op de (normale) winkelprijs. Let op: dit geldt niet voor het wedstrijdshirt. In de prijzen zoals vermeld in de webshop is deze korting reeds verrekend.
De bestelling kun je betalen met iDeal en zal via de post worden thuisbezorgd. De webshop wordt regelmatig geupdate.

De volgende artikelen zullen bijvoorbeeld te bestellen zijn: Volta tenue, trainingspak, inspeelshirt, sweater, sokken, sporttas, knie beschermers, bidons en een cadeaubon.

Trainingspakken, tassen, inspeelshirts e.d. zullen altijd zijn voorzien van het vv Volta logo.
Naar believen is het mogelijk om een naam mee te laten drukken (tegen meerprijs).
De tas en kniebeschermers worden standaard voorzien van je naam.

Levertijd

Het wedstrijdshirt kent een levertijd van ongeveer 6 tot 7 weken. Dat komt omdat de individuele bestellingen worden verzameld om per (minimaal) vijf shirts besteld te worden bij de fabrikant. De minimale bestelhoeveelheid van 5 stuks is nodig om de kosten, en daarmee de aanschaf prijs van het custom made shirt te drukken.
Overige artikelen zijn veel sneller leverbaar. Na bestelling in de clubshop ontvang je een orderbevestiging met een verwachte leverdatum.

Prijzen

Voor de actuele prijzen wordt verwezen naar de clubshop. Als je vragen hebt kan je contact opnemen met Erik Rombout. Erik is per mail te bereiken.