Volta Clubhelden!

Wat wij het allerliefste doen? Anderen in het zonnetje zetten. Daarom hebben we binnen Volta onze Volta Clubhelden. Dit zijn onze vrijwilligers die elke week alles op alles zetten om onze club een fijne en gezellige plek te maken. Trainers, bestuursleden of scheidsrechters? Elk lid maakt kans om een clubheld te worden. 

Ken jij iemand die het verdient om clubheld te worden? Tip het bestuur! 

Clubheld Arjan!

Uitgeroepen in juni 2023

Omdat zijn oudste zoon ineens mee wilde naar de sporthal, voelde hij wel aan dat er op zijn verjaardag iets stond te gebeuren. Maar of dit ook het benoemen van clubheld was?

Anyway, afgelopen woensdag 14 juni ontvang Arjan Prins te midden van enthousiaste leden van Volta de oorkonde voor clubheld. Arjan is erg belangrijk voor Volta geweest en is dat nog steeds. Hij heeft de club de afgelopen 9 jaar ondersteund als secretaris in het bestuur, maar daarnaast doet hij ook nog allerlei andere taken zoals het wedstrijdsecretariaat. Als onderdeel van de familie Prins neemt hij alles waar wat er in de hal gebeurt en doet er vervolgens iets mee als dat nodig is. Arjan is een kanjer, een rots in de branding.

Enkele reacties op facebook:

  • Jarenlang mijn medebestuurder in goede en slechte tijden, sparringpartner, onuitputtelijke kennisbron en tomeloze inzet voor de club
  • De bescheidenheid zelve, maar een echt clubmens. Helpt binnen Volta op een manier waar vele clubhelden een mooi voorbeeld aan kunnen nemen.

Chapeau Arjan!

Dankjewel, Arjan!

Clubheld Jacques!

Uitgeroepen in april 2023

Op de ALV van april 2023 hebben we Jacques verrast met de oorkonde van de Clubheld van Volta Lelystad Volleybalvereniging. 

Jacques is al sinds de voorganger van Volta actief binnen de vereniging, vooral als TC-lid en als scheidsrechter. Dat is een inzet die een podium verdient. 

Dankjewel, Jacques!