Contributie

Hieronder vind je een overzicht van alle contributies per niveau. 

Bij jouw inschrijving wordt er eenmalig €5,00 administratiekosten in rekening gebracht. Verder wordt de contributie in vier termijnen geïncasseerd (rond eind oktober, rond eind december, rond eind februari, rond eind april).

Ook lees je op deze pagina meer over het jeugdfonds. 

Contributie (Senioren & Jeugd)

Voor de senioren en DEF-jeugd is het afhankelijk van jouw niveau en team of jij 1 of 2 keer per week traint. Speel jij bij de ABC-jeugd? Dan train jij altijd twee keer per week. 

De prijzen zoals hieronder vermeld zijn jaarcontributies inclusief een Nevobo-bijdrage. 

Senioren (1x per week trainen) €310,00
Senioren (2x per week trainen) €420,50
ABC-jeugd €333,00
DEF-jeugd €148,00
DEF-jeugd (Competitie) €175,00
Kledinghuur DEF €12,50
Recreanten €186,00

Sportspeeltuin

Bij de aanmelding voor De Sportspeeltuin ontvang jij een 10 strippenkaart. Hiermee kan je 10 keer meedoen. Wanneer deze ingezet worden, is aan jezelf. Je betaalt in één keer voor alle tien de keren. De betaling gaat middels automatische incasso.  

 

Sportspeeltuin (10 strippenkaart) €50,00

Het Jeugdfonds

Kunnen sporten is belangrijk, voor iedereen. Daarom is het Het jeugdfonds Sport & Cultuur Flevoland er voor gezinnen met weinig geld. Zij betaalt de contributie wanneer een gezin dit zelf niet kan. Lees meer over Het Jeugdfonds of het volwassenenfonds.

 

Contributiestop

Heb jij een langdurige blessure (langer dan 4 weken) of ben je zwanger? Dan kan jij een aanvraag doen voor een contributiestop. Hiervoor mail je naar: penningmeester@vvvolta.nl