Volleybal

Volleyballen bij Volta

Welke teams vind je bij Volta? Wat vinden wij belangrijk? En wanneer trainen we? Dat lees je hier! 

Gezelligheid, sportiviteit en respect voor elkaar. Dat vinden wij belangrijk bij vvVolta. We zijn een vereniging voor jong (vanaf 3 jaar) tot senioren. Hier ontstaan vriendschappen. 

Naast gezellig volleyballen staan we voor elkaar klaar. Daarom zijn veel van onze leden ook vrijwilliger. Van scheidsrechters tot een plek in het bestuur. 

Zaalvolleybal

Binnen onze vereniging hebben we verschillende niveaus. 

  • De Sportspeeltuin: Speciaal ontwikkeld voor kinderen van 3 t/m 5 jaar. Onder professionele begeleiding van BabaloeSport leren de kinderen spelende wijze te sporten en te bewegen. Nieuwsgierig? Lees hier alles over De Sportspeeltuin.
  • De jeugd: De jeugd is voor kinderen van 6 t/m 18 jaar. Vanaf 12 jaar wordt er in de teamindeling rekening gehouden met geslacht. Onder de 12 jaar zijn er mixteams. Elke leeftijd heeft de keuze om naast te trainen, ook competitie te spelen. Wil jij een proeftraining of gelijk inschrijven? Lees hier meer over de jeugd binnen Volta.
  • De senioren: De senioren zijn onze leden vanaf 18 jaar en die ook competitie spelen. Deze teams zijn ingedeeld op geslacht. Meer weten of inschrijven? Lees hier meer over de seniorenteams!
  • De recreanten: Wel gezellig volleyballen, maar liever geen wedstrijden? Dan is een recreantenteam de match voor jou! Bij deze teams worden geen wedstrijden gespeeld, maar toernooien. Hier ligt de focus op plezier. Winnen is de leukste bonus!

Es,ay-volleybalt

Trainingen

Al onze trainingen zijn gepland op maandag en woensdag. Het niveau van het team waar je speelt bepaalt of jij één of twee keer per week traint. Dus, even alles op een rijtje:

Jeugd (tot 12 jaar): Traint één keer per week.

Jeugd (van 12 tot 18 jaar): Traint twee keer per week.

Senioren (vanaf 18 jaar): traint afhankelijk van het niveau één of twee keer per week. 

Beachvolleybal

Begint de zon te schijnen? Komen de eerste zomerhits op de radio? Dat betekent één ding! Het beachvolleybalseizoen is geopend! 

Vanaf het voorjaar kan jij als Voltalid gratis gebruikmaken van de beachvelden (gelegen naast de sporthal). Vaak organiseren we toernooien. 

Toch onverwachts een mooie nazomerdag? Stuur een berichtje in jouw teamapp, spullen pakken en lekker ballen. 

Tip: Vergeet je zonnebril niet.