Volleyballen bij Volta

Welke teams vind je bij Volta? Wat vinden wij belangrijk? En wanneer trainen we? Dat lees je hier! 

Gezelligheid, sportiviteit en respect voor elkaar. Dat vinden wij belangrijk bij vvVolta. We zijn een vereniging voor jong (vanaf 3 jaar) tot senioren. Hier ontstaan vriendschappen. 

Naast gezellig volleyballen staan we voor elkaar klaar. Daarom zijn veel van onze leden ook vrijwilliger. Van scheidsrechters tot een plek in het bestuur. 

Naast de binnenvelden heeft Volta vier beachvolleybalvelden liggen. Van de Nevobo kregen deze velden een AAA+ clasificatie. 

Ben jij lid van Volta? Dan kan jij gratis gebruik maken van de beachvelden.

Zaalvolleybal

Binnen onze vereniging hebben we verschillende niveaus. 

  • De Sportspeeltuin: Speciaal ontwikkeld voor kinderen van 3 t/m 5 jaar. Onder professionele begeleiding van BabaloeSport leren de kinderen spelende wijze te sporten en te bewegen. Nieuwsgierig? Kom voor een proeftraining.
  • De jeugd: De jeugd is voor kinderen van 6 t/m 17 jaar. Vanaf 12 jaar wordt er in de teamindeling rekening gehouden met geslacht. Onder de 12 jaar zijn er mixteams. Elke leeftijd heeft de keuze om naast te trainen, ook competitie te spelen. Wil jij een proeftraining of gelijk inschrijven? Schrijf je hier in!
  • De senioren: De senioren zijn onze leden vanaf 18 jaar en die ook competitie spelen. Deze teams zijn ingedeeld op geslacht. Inschrijven? Schrijf je in!
  • De recreanten: Wel gezellig volleyballen, maar liever geen wedstrijden? Dan is een recreantenteam de match voor jou! Bij deze teams worden wedstrijden gespeeld, tijdens een toernooien. Hier ligt de focus op plezier. Winnen is de leukste bonus!